Lika som bär?

Ikväll bestod min kväll av Linn, Jill & Skyttan, lite kina mat och lite "Så ska det låta" med favoriten Peter Settman, som påminner otroligt mycket om min vän Mathias, otroligt mycket till personligtheten, utseendet en något äldre version av Mathias. Så Mathias, här har du dig själv om 15 år!

                Mathias 20 år                                             Mathias 35 år?
image35  image36

P.S Tack för ikväll flickor!

Låten som går varm i min Ipod ..


Lilla julafton

Har två pepparkakor här hemma, mor & far kom hem från Thailandet förra veckan. Dom har haft en riktig lyxsemester, medans man har varit här hemma och blivit allt blekare för var dag. Tur att det blev lilla julafton när dom kom hem iallafall för mig! Fick bla. svarta converse och min ny gamla parfym Gucci "Envy Me". Min doft som är perfekt när man går mot ljusare tider. Linn trodde det var någon på bussen som hade min "gamla" parfym, när det var jag som luktade mitt "gamla" jag!

                   image30 image33

Ett måste att läsa.

Har läst Magdalena Graafs bok " Det ska bli ett sant nöje att döda dig." Säger bara fy tusan vilket helvete hon har haft, hade en klump i magen och tårar i ögonen varje gång jag stängde igen boken.

                                                                   image29

Snyggast i stan ..

Är väl ändå Rihanna, klädstilen avundas jag och som topping på glassen är frisyren, kan det bli snyggare?

                                    image27    image28


Pussdags

Hela mitt sportlov har tillbringats med mina pärlor, dom är tamefan gudomliga för mig! Jag är så lycklig med mitt liv. Min familj, vänner, pojkvän och får inte glömma min lilla lurviga vovsing Amigo! Puss till alla!

                                          image26


Bikini godis

Nu när man har beställt resa och solen börjar glimta fram så längtar jag till sommaren så himla mkt, och jag längtar inte mindre av att jag har hittat två bikini på H&M ..

                                        image22 image23
                                         image24image25


Jag är beroende ..

Av Sex and the City, och snart är min älsklingar tillbaka, 30 maj smäller det! Carrie, Charlotte, Miranda & Samantha, hela gänget! My love!
image17

       

Den 12/8 bär det av till partyön Zakynthos med gänget!

           


Nyinköpt, H&M 398:-

image10

Vår nytt!

Mitt hurtiga nya jag, har fått en stark start. Långpromenad varje dag, dansen på söndagar och Spinng/styrka på tisdagar! Idag fick man verkligen vårkänslor av solen som sken, och när folk börjar sitta på bryggan efter fyrisån! Vår innebär .... Vårkläder! Högst på inköpslistan står: Jeans & vår skor :)
Har även beställt löshår nu på www.tajmahal.se, börjar ledsna på mitt varken långa eller korta hår. Dom har alla möjliga och omöjliga hår där! Är bra sugen på att klippa lugg också, men nu har jag äntligen lyckas spara ut den sen sist ..

image6

RSS 2.0