Att fira

Anledningen denna gång i mitt uppehåll från bloggande är kanske inte helt oväntat ... att jag har varit ute och kört på vägarna om dagarna ! Idag firar jag och mitt körkort en vecka tillsammans ! Dagens bilfärd gick mot Valbo Köpcentrum med töserna, där det inhandlades lite nödvändiga saker inför resan, mindre än en vecka kvar .. ! Så resfebern stiger på termometern dag för dag ... satan i gatan vad jag ser fram emot den här resan ! Har inhandlat en ny kamera för att kunna föreviga den här resan, en rosa snygging kamera plus att jag köpte ipod högtalare, så det kan pumpas musik i Zakynthos !

Min älskade pojkvän har jobbat borta nu i vecka, saknar min bubbis ...  imorgon får jag pussa på honom !!




Lite skraj över att åka med mig ?







Att få spunk

Jag har sagt att jag aldrig tänker köra min herres bil, men igår var det ett fasans tjat om att jag skulle köra den ... så jag gav med mig tillslut, satte mig i bilen och skulle hitta det där jäklans dragläget, och på den bilen var det inte lätt ...  det var just därför jag inte ville köra den bilen, just för att den är stor, klumpig och lite rasslig .. fick motorstopp på min gata och blev tokig, herrn satt och skratta, så jag fick ett spratt. Skrek åt han och klev ur bilen och sprang in, där sitter han kvar i bilen mitt i gatan och ser fundersam, förstod säkert ingenting och tänkte nog bara, vaffö gör hon på dette vis ?

Jag kan drabbas av panik ibland när det inte går min väg, vilket leder till att jag blir arg och ledsen och bara ger upp, och särskilt när någon skrattar åt mig, då blir jag tokig .. allt bara blockeras .. fattar inte varför ? Det var ju bara min pojkvän som satt brevid .. han som stöttar mig med allt och ställer upp hela tiden.

Nu i efterhand skrattar jag bara åt det, kan ni tänka er hur vi såg ut ? En galen flickvän och en förvirrad pojkvän !
Körde ut med clion istället senare, det är min hemmaplan ! Fransmannen !

Ikväll vankas det utgång, yeah ! Och idag är det sista dagen på jobbet, sen är det ....... SEMESTER ! Thank god !

RSS 2.0