"Pojkvänskilona" dagens sanning.

Fågelholk, är nog det rätta ordet för att sammanfatta mitt ansiktsuttryck när jag skulle kliva på tåget idag. Vem kliver av? Inte mindre än min älskade vän Jeanette som jag inte sett sen i somras! Hann bara med att krama henne innan tåget bar av .. Tänk vad världen är pytteliten ibland .. !
Ikväll blir det mys med karln, standard fredagsmyskväll: Godis & ostbågar! Det är hemligheten bakom dom såkallade "pojkvänskilona" vi tjejer diskuterade idag. När man har pojkvän, så är det i princip "lördag hela veckan". Om det inte blir godis så blir det snabbmat, inget negativt med det, men i lagoma mängder. Killar tuggar i sig allt och alla, varför ska inte vi tjejer få göra det? Jag gör det mer än gärna, men får svaret när jag ställer mig på vågen. Inget emot att jag går upp lite, men innan man hade pojkvän så blev det helt klart färre kilon. Dagens sanning!

American Crew

Tro det eller ej, men idag insåg jag att jag hade saknat skolan. Kanske inte själva skolan, men mina brudar! Skönt att få komma igång, efter 3 veckor av slö slapp och likgiltighet. American Crew kom och informerade om sina produkter, dom har endast produkter för killar. Så killar, skippa dagsvaxet och gör plats för American Crew i badrumsskåpet!


image4


RSS 2.0