Att njuta

Vilken otrolig frihetskänsla det är att ha körkort, har bilen idag också så körde till jobbet, pumpade hög musik och sjöng med och bara njöööt .. Åh jösses vad man har fått in snitsen på att parkera ! Körningen känns mycket bättre så fort man har det där körkortet ( eller en lapp som jag har just nu, körkortet skickas hem nästa vecka ? ) Rajdade in till max med brudarna igår kväll där körkortet firades med en " dumle blizzer. " Körde hem till hjärtat senare, där jag somnade snabbt, helt utslagen, dagen hade tagit mycket energi .. nervös, pirr, överglad, exalterad, mycket flaxande runt mm, inte konstigt att jag var trötter !!

Tack för alla supersöta sms, telefonsamtal, kommentarer, blommor & pengar jag fick igår !

Att ta körkort !

Tjalalalalalalalalala !! Jag har tagit körkort !!

Förstår ni, körkort !! Det här är helt absurt, jag fattar ingenting !! Körde till jobbet nu själv, var nästan lite läskigt för man var verkligen helt själv i bilen !! Jag är lyckligast på denna jord !! Om ni vill hitta mig ikväll så är jag ute på vägarna och rajdar runt !! Det här är helt sjukt ! Den här dagen kommer jag aaaaldrig glömma !!


Att upptäcka



Karln satt på det här programmet igår, det är frisörer/stylister som tävlar mot varandra
genom att göra dom snyggaste frisyrerna. Är bara fyra frisörer/stylister kvar nu, så det betyder
att jag har missat hela början, damn ... håller tummarna för repris ! snälla, snälla, snälla !!
Hade ingen aning om att det här programmet fanns, och det var urbra ! Inte konstigt att jag tycker det kanske, eftersom jag håller på att utbilda mig till frisör ?

Att skratta bäst, skratta sist !

Scheisse, min mage har fått ett spratt, den lever sitt eget liv och oroar sig ... inte konstigt kanske, inte allt för långt kvar .. tills det gäller .. vad det gäller, håller jag för mig själv ..

Sov hemma hos karln inatt och igår innan vi skulle gå och lägga oss så gick jag på toa för att rengöra ansiktet , borsta tänderna och ta en kvälls-kissning ... sätter mig på toan .. gör mitt behov .. Och plötsligt: Ajj !! Till min förvåning är det någon som biter mig i stjärten, studsar upp från toan och får syn på boven, en tveskjärt hade precis nypt mig i skjärten ! Den lilla förbannade krabaten sitter där nöjd på toalettringen ... jag springer ut till karln och han får sig ett garv medans jag står där och känner mig förolämpad av en tvestjärt !  Men tvestjärten var inte så nöjd länge till, spolade ner den jäkeln .. skratta bäst, skratta sist .. mohahaha.

Hur kunde jag missa tvestjärten när jag satt mig på toan ? Min bak kanske skymmer sikten ?!
(  I like big buts and I can not lie .. ) hahaha !

Att glida runt

Efter en helg med bravader så trodde jag inte det var sant när klockan ringde imorse och solen sken och man möttes av en fruktansvärd värme på rummet, puuh ..  Tittade brevid mig och där låg min herre med öppen mun och flåsade av värmen. Tog mig en dusch, och efter den blev jag människa, och nu sitter jag här på jobbet, sista veckan !! Yippikayeeey !

Min helg i Rimbo/Norrtälje/Stockholm har varit fantastisk ! Utgång båda kvällarna på först Trädgårn och sedan Moberg´s, massa trevligt folk och min smak på musik, så det blev mycket skaka rumpa !! Och helt sinnessjukt, innan vi gick ut så sa jag till linda, marie & sabina att det skulle ju inte finnas en enda kotte som jag skulle känna, det första jag hör när vi kommer in på Trädgårn är " Frida !? " Det var Pippi, Sofia´s kompis ! Helt galet ! Och jag fick även min efterlängtade " Strawberry daquri " den kvällen, så kvällen kunde inte bli allt annat än lyckad !

På lördagen blev det shopping i värmen, hujj hujj vad det shoppades ! Lyckades shoppa ihop 8 kassar, blev bla: Ett par skor, lång t-shirt klänning, en kjol, en sjal, smycken, underkläder mm. Efter skoskav och skrikande magar, så tog vi båt ut till Djurgårn och där hittade vi ett riktigt toppenplace, men det var " backslick " så långt ögat nådde ! En kille kom fram och sa " Ikväll tjejer, är det spruttillåtet !! " Alltså spruttillåtet för champagne ! Där sitter vi, en från lilla Rimbo och jag från Skutskär och tittar på varandra och skakar på huvudet  och fnissar ! Men attans vilken god ceasarsallad, den var värd varenda lilla öre !! Efter det blev det hemgång till Rimbo där vi tog en halvtimmes tupplur för att ladda innan kvällen, som bjöd på utgång som förra kvällen i Norrtälje ! Fick gå in på VIP med bartendern, vilket inte satt fel !

På söndagen åkte vi in till Uppsala för att glida runt lite på IKEA innan mitt tåg skulle gå, linda ville ha hjälp med att välja soffa ( säger ju vad jag tycker. ) och vi hittade en, en snygging ! Lite senare, när jag klev på tåget hör man hur några busvisslar, där sitter Sunny Beach brudarna, precis hemkomna ! Så det blev inte en lugn stund på hela tågresan hem, fick sig ett antal garv och fick skåda deras nya tatueringar, fy dom ! Här ska det beställas tid !

Borta bra, men hemma bäst, tog mig en tupplur som var fruktansvärt välbehövlig, sen kom min karl så jag fick pussa lite på han ! Hade saknat honom *


Att ha roligt

Efter att ha velat fram och tillbaka, så drar jag till Jonsson idag ! Vankas utgång ikväll på " Trädgårn " .. vilket jag ser fram emot ! Sen imorgon blir det shopping i mängder ( lite lön rullar in på kontot idag ju. ) och så ska våra hår bli snygga efter lite klippning på varandra .. som jag har väntat ! Hatar verkligen när håret känns slitet och man ser klyvna hårtoppar ..  !!

Kanske får spunk ikväll eftersom Jonsson & hennes vänner, säger va i varenda mening, fast dom inte menar va ? Utan dom säger bara va, utan frågetecken. Så kommer " norrlänningen " enligt 08:orna och upprepar det hon sa varje gång dom säger, va. Kan ni tänka er oss med lite alkohol i kroppen och hög musik,  jag kommer gå på " repeat " hela kvällen, när dom säger va ?Man upprepar automatiskt utan att man tänker på dett, en reflex helt enkelt. Eller så får jag bara, stänga av öronen när dom säger " va ". Varför har man perioder när man säger vissa uttryck/ord i varenda mening ? Jag har haft " shitelabacon " perioden, " hallå farfar " perioden och så många fler perioder .. Men just nu är jag " periodfri " !

Bror, Anna & Colin åkte hem igår, eftersom lillkillen mådde inte så bra, en förkylning på g. Men han var glad ändå, när han nös så rann bara snoret, det bara hängde mängder, men han bara smilade som vanligt ändå och såg väldigt nöjd ut !
 
Han var ännu mer nöjd när han gick fram och tillbaka med en plastmugg och fyllde den med vatten i "kisspoolen" sedan sprang han till mig och hällde vattnet på mig, sedan sparng han tillbaka till poolen, fyllde muggen igen, och gick försiktigt tillbaka och sedan .. allt vatten över faster ! Fasiken vad kul det kan vara att få blöta ner faster ! Och sådär höll han på i en timme och skrattade mest hela tiden! När någon kom nära honom, så skakade han muggen med vatten så det stänkte överallt ! Man kunde tro att det hade regnat när man såg altanen ! Han försökte även hälla vattnet över Amigo, men Amigo insåg faran och sprang för livet .. ! Man såg verkligen på Colin att det lös av bus i ögonen hela kvällen igår, han var riktigt på g !


Att minnas

Av bara en ren händelse fick jag upp en artikel från aftonbladet om barn som saknades efter tsunamin i Thailand 2004. Där var han, en bild på Oscar .. våran vän och klasskamrat. Fick en konstig känsla i hela kroppen, kommer inte ihåg senast jag såg ett kort på han, och där av en ren slump så var han framför mig .. Känner igen den där konstiga känslan i kroppen från när man kom tillbaka efter jullovet till skolan i åttan, och våran klass var inte hel, en bänk stod tom, Oscars. Tänk, han skulle fylla 18 år i år som alla oss andra, sista året på gymnasiet, ta studenten, körkort mm.
Ägnar en tanke åt dig och din familj, hoppas ni har det bra tillsammans.


Att smyga

Ni alla som läser min lilla blogg får ta er i örat och KOMMENTERA ! Ni bara smygläser ...
Så skärpning damer och herrar ?! Ni vet vilka ni är ... men inte jag, och jag vill veta !!

/ www.fridayboogh.blogg.se


Att vara kissnödig *

Blev en blöt kväll igår och då menar jag inte alkoholmässigt ! Vi köpte en liten barnpool till lillen igår, med simring och badboll och allt .. lillen blev väldigt förtjust i det hela och gav en hjälpande hand med att fylla på poolen med vatten, han bara stog och smilade sådär som en liten kille på 1,5 år kan, sen rykte kläderna av och vips !! så var lillherren i poolen, och faster var inte sämre, på med bikini och plask ner i poolen, blev lite trångt kanske, men det stänktes vatten på varandra nöjt,  efter ett tag så tittar lillen på mig med ett smile och plötsligt .... så står han och kissar ! Han ser hur nöjd ut som helst .. ! haha ! Jag hoppade upp snabbt för att inte behöva bli "prickad" på med kiss ! Sen satt sig lillherren ner och lekte nöjt i kissvattnet, men vad säger man ? Kiss är det renaste som finns ? Medans allt detta sker så sitter min far och ska filma sitt lilla barnbarn som står och kissar i poolen ..

- Vad mörkt det blir ? säger pappa och ser fundersam ut.
  Han knåpar lite med inställningen och muttrar.
  När mamma utbrast i skratt !
- Du har ju linsskyddet på Ulf Boogh !
- Oj, säger pappa och ser lite allmänt förvirrad ut och skrattar åt sig själv.

En klassiker, verkligen en klassisk tabbe .. !

( Bilder kommer senare ! )


Att bara vara

Tyck lite synd om mig ? Känns gräsligt att sitta här i kylan på jobbet ( AC ) när jag vet att hemma håller dom på att packa ordning för att ta båten ut på stranden ... utan mig ..  jag vill också  !! vill vill vill !! Suck ..

Är trött så därför känns allt bara negativt .. men hade en mysig kväll igår, blev sill, färskpotatis och nubbe till middag med allihopa  ! Hade än slingning och klippning även, men det knåpade jag med snabbt !
Ni skulle ha skådat min älsklingar Kim & Colin, dom är riktiga dunder kompisar, dom gick på gräsmattan barfota och undersökte hela gården, sparkade lite fotboll, plockade lite kottar och tittade på träden, kimmen skulle verkligen jobba med barn, för han är helt underbar med dom, och barnen dras till honom som en magnet. Han är så lugn och inte för "gulligull", utan bara sig själv, och det känner nog barnen av, och han förklarar allt vad dom än undrar.

Sen vid halv tio tiden fick anna & jag ett ryck att vi skulle ut och ta en "powerwalk" 6 km ! And we made it, var hemma strax innan elva, men dom där 6 km kändes snarare som en piss i missisippi, vi babblade genom oss hela vägen, för är det något vi är bra på så är det att babbla om allt mellan himmel och jord. Tog mig en välbehövlig dusch sen, bläddrade mig igenom mamma´s skvaller tidning väldigt snabbt, för mina ögonlock orkade inte mer .. och sen somnade jag som en stock ..

Ikväll tänkte vi kanske bege oss in till stan och " sommarkvällen " med Bwo på scen, mys ..

Att vara vänner *

Eftersom jag är sämst norr om skåne på att knäppa kort, en bidragade faktor kanske kan vara att min kamera helt enkelt har varit trasig i några ( år ) ? Och jag lyckas aldrig släpa iväg den så att den blir lagad, för den har potential eftersom den är rätt ny .. Det jag vill komma fram till är att jag har " lånat " lite kort nu igen ( av Sara ), den här gången kunde jag verkligen inte låta bli, hittade bilder från första året på gymnasiet !! Man får sig ett litet skratt, tycker det känns som ett annat århundrande, som det verkligen inte är, eftersom jag börjar trean nu i augusti. Och the big question, hur ser vi ut ???

Men det är så underbart och se hur våran vänskap har vuxit fram vi frisörtjejer emellan, vi alla kom från olika orter kände knappt en kotte på våran nya skola, hade olika liv bakom oss och olika syn på livet, men passade varandra som handen i handsken, som pusselbitar ! Och nu ... kan jag inte tänka mig ett liv utan dom .. vi är en liten familj.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             " LENNART FIXAR ALLT !! "

Att smida planer

Det är riktigt mys att ha broder hemma med familj ! Tog en långprommis med Anna, njöt av goding mat och en hel del "Plopp" eftersom mammsen vann 2,5 kg !!? ( Vilket är hejdundrande massa choklad ! )  

Later, bäddade jag ner Colin & mig, vi myste till " Rasmus på luffen. "  Colin ligger helt förstelnad och koncentrerad på filmen medans han pillar i mitt hår, som han alltid gör, vilket faster inte har nånting emot alls ! Men ibland kan han ta ett stadigt grepp och dra till, vilket inte är lika uppskattat !

Ett plus får dom även för att Colin är ju uppe och studsar innan jag åker till jobbet, vilket gör att hela "uppklivningsprocessen" blir betydligt enklare när man hör att det faktiskt är folk som är vakna innan mig !! Blir inte lika mycket " pain in the ass." Hoppas att dagarna går lite snabbare än vanligt nu ...  så man får komma hem och umgås ! Älskar när dom är hemma .. smider lite planer om att man kanske ska binda fast dom när dom lägger upp planer för hemgång .. ?

Färglinser ska hämtas ut idag, så i en månad framåt är man "brunögd" !


Fergie - Labels Or Love

Alla ni där ute som kikat på årets film, enligt mig ..  Sex and the City - the movie, måste känna igen den här låten, som går varm på mitt jobb .. Get carried away ..



Att vara faster

Yeah, lyckades få upp min herre för att han skulle skjutsa mig till jobbet, han kan vara liiite komplicerad att få upp ur sängen ! Men med lite tjat & gnat så fick han lov att upp och hoppa, han ställer alltid upp för mig, vi hade världens bästa söndag igår, myste så som bara vi kan ! Fick lov att använda mamma´s lilla "pärla" igår, eftersom vindrutan i bak på herrn´s bil vägrar helt och hållet åka upp, tror herrn var lite shaken stevens när man ska köra svärmors bil ? Somnade in så skönt med herrns arm runt mig på kvällen ... känner mig så liten & trygg när man ligger intill honom.

Idag kommer min bror, hans sambo och lilla Colin !! Han är världens godaste gobit !! Pippi kommer gå varm på tv:n hela veckan och ordet "oj" kommer upprepas ett antal gånger ! Varje gång jag tänker på lillen, så ser jag bara framför mig när han tar en hel hink med vatten och häller över sig med kläder och blöja på, sen tittar han på mig snopet med stora ögon och genomblöt, det första han får ur sig är ... " oj !! " Då var han så go att man bara ville äta upp han !! Finns inget bättre än att vara faster på heltid åt den där lill skrutten !!





Längtar, längtar, längtar till helgen, då det blir en hel helg med Jonsson i sthlm, shopping, klippning och utgång !! Kan sluta hur som helst !! Och håller även  tummarna för att jag får hem mina färglinser ( bruna )  jag beställde förra veckan !



Att mys-slappa

Mitt hjärta & jag ska ha en riktig mysdag idag, tjocka ner oss i god mat och i gotti gott gott, en sån dag när man bara ligger i fula sköna kläder och fiser hela dagen !! Och tv:n går dygnet runt .. Hjärtat håller nu på att göra något hopkok till lunch, doften av maten börjar komma in i sovrummet, undra vad det bjuds på? Igår blev det gillning här hemma med hela gänget och några till, hade ju hedersbesök från Norge, Mathias är hemma med sin flickvän Susanne, som är en riktig snäll och söt tös ! Ibland var jag lite dålig att hänga med på vissa norska ord, men efter lite förklaring så gick allt som smort ! 

Nu vankas det mys-tajm *


Att vara tjuv ..

Har hittat lite bilder på mina kära vänner´s blogg www.alexandralinn.devote.se som jag "lånar" lite ! Straffet för att dom har varit så lata på att uppdatera bloggen på sistone ! Moahahahahahaah ...

   

 

 

 

 

 

Tack för lånet vänner ! Puss *

Energiknippen

Thank god it´s Friday !! Veckan har bara glidit förbi på ett bananskal, vilket är underbart, two weeks to go.. sen är det semester ... ! 


Igår fixades det med hår och färg och sen var man helt slut,  mamma hade målat i rummet brevid min lilla "salong" och den starka lukten gav mig en hejdundrandes huvudvärk, tryckte i mig en alvedon och tänkte krypa ner till sängs vid åtta tiden, när jag plötsligt skådar min kusin med sina två barn utanför fönstret .... energiknippen båda två ! Tack och lov att huvudvärken släppte ganska snabbt ! För från lugnet i mitt hem till full rulle konstant till kl tio, men dom är mina små gofisar !! Så mitt huvud satt kvar vid läggdags ! Tycker inte om att sova utan min kimmen, men han skulle dyka upp på morgonen och hämta min gamla mobil för att hans var slut som artist, men ingen kimmen ... ? Tänkte precis slå hans mobilnummer och höra var han tog vägen, när det slog mig att det inte gick, eftersom hans mobil har lagt av !? Rixpucko !!


Taxfree

Yippiiekaaaayeeeeey, min älskade mamma ringde och sa våran taxfree katalog hade kommit ! Och när den kommer, ligger utlandet runt hörnet .. !! En sak kan ni hoppa upp och sätta er på, här ska beställas ! Parfym .. ! ( ett måste när man ska utomlands ffs. ) Så man kan komma ihåg just den resan när man luktar på den parfymen man använde !

Känslorna kommer verkligen tillbaka om man luktar på ngn "gammal" parfym man använde förut, en parfym som väcker minnen för mig är Gucci "Envy Me", och mamma & pappa köpte den åt mig igen för ett tag sen, och första dagen jag hade på mig den så åkte jag in till stan med brudarna, och Linn säger:

" Det är någon som har din gamla parfym Frida ! "Hon skulle satsa på en karriär som spårhund den där kvinnan !

Öj öj öj, vikken resa det här kommer bli "väninnor." 
 Zakynthos, Laganas 12 Augusti.

Btw, ett litet ris till Apollo som vi ska åka med, som har bla. blandat ihop våra bokningar och adresser, och även pengar. Dom ringde till mig häromdagen och sa att det fattades tvåhundra kronor på våran bokning, ajaj så det var bara att föra över dom där två hundringarna, men sen när vi satt oss ner och kika igenom hur mycket vi hade betalat in, så insåg vi att vi hade betalat in tvåhundra kronor för mycket !? Var fick dom ifrån att det saknades överhuvudtaget ? Förlåt men .... puckon.


Godmorgon

Inatt igen fick man traska upp och knäppa av den där tv:n, herrn min ska ju "prångt" somna in till tv:n, annars har han svårt att sova ... ( säger han iallafall, ) men han har somnat utan tv:n flera ggr, och det gick som smort att sussa in ! Jag själv tycker det är helt okej att titta på tv:n INNAN man ska somna och sedan knäppa av den när man känner att ögonlocken väger bly. Och det är okej, om man "råkar" somna till tv:n någon gång, men inte jämt och ständigt som min älskade herre ! Han har så mycket konstiga ideér för sig min pojkvän ! Men det där minuset väger han upp om han pillar mig lite i håret innan jag somnar, jag får helt enkelt leva med tv:n !

Jag har nu ännu en dag framför mig i växeln med massa knasiga frågor, människor verkar tro att växeln på Vattenfall är lika med ett uppslagslexikon eller lika som 118 100 ?

" Hej, du, jag har en död mås på min elledning, vad ska jag göra ? " och " Hej, jag har inte fått mina elräkningar på dom tre senaste månaderna, varför ? "  Hur ska lilla jag kunna veta det ? Hade lust att kläcka ur mig att jag hade betalat dom ! Och ofta har många ringt fel, och frågar om numret till dit dom egentligen skulle ringt .. ? Folk är så förvirrade och vilsna i pannkakan, så man kan inte låta bli att skratta lite !

Ikväll ska det klippas och färgas för fulla muggar !


Make Up Store

Hua ! Shoppade loss smink igår i Uppsala med mammsen, och det blev allt utom billigt ! Men jag blev lycklig av shoppingen, smink är som godis !  Hade planerat att köpa foundation, men nu till sommaren så tycker jag det känns för "instängt", så jag satsade på ett mineralpuder som vårdar huden och stänger inte in den, och den ger en porslinshy, och täcker i princip som en foundation, och om man vill ha den som foundation så kan man bara blanda den med fuktighetskräm och vips ! Så har du foundation ( magi. ) ! Känner mig oerhört nöjd med inköpet ! Var ju tvungen att testa mineralpudret imorse ( testade igår också på make up store. ) och det känns inte som man har smink på sig, känns fräscht och den ger en verkligen porslinshy ! Det blev lite mer godis på Make Up Store och sedan traskade vi förbi Vagabond, och självklart lyckades jag hitta ett par skor där, på rea ! Jag brukar ALDRIG hitta något på rea, men jag var inne i ett shoppingstim igår, skorna är klackskor med remmar lite överallt, om jag ändå kunde hitta någon bild på dom !?

Cover All Mix    Wonder Powder         Bronzing Powder   Microshadow          
      265:-            ( gobi ) 395:-                ( tan ) 249:-         ( muffin ) 130:-
                        

Investerade även en Rosa Powderbrush till mineralpudret som kostade hela 225 :-


Knep & Knåp

Känner mig lite sliten, kanske inte så konstigt, eftersom jag stod och knåpade med fröknarna Sanna & Johanna´s hår hela kvällen, samtalsämnena flödade medans hår flög åt alla hår och kanter likaså blekning ! Slutresultatet blev "göör bra" som man säger i småland ! Jag vet inte vad folk förväntar sig av mig när dom ska friseras och färgas men Johanna´s mamma hade kommit med en ganska knasigt lustig kommentar:

" Det ska väl bli skönt att åka till Frida så hon kan pyssla om dig och ta på dig ! " Det lät !? haha !

Körde med trafikskolan igår även, och vilken lättnad ! Från min förra sump körning ( helt borta i huvudet ) till en betydligt bättre körning igår, jag kunde pusta ut och även min körskolelärare verkade lättad och glad. Både han & jag vet att jag kan köra bra, men varför går det käpprätt och skogen ibland även fast man VET att det inte ska vara några porblem ? Och det blir inte bättre när man vet att man har en bokad uppkörning som kommer närmre och närmre för var dag som går ... Men igår kunde jag kliva ur bilen med ett leende på läpparna iallafall !


Snufflisar

Pratade alldeles nyss med Linda, och när man hör hennes röst så inser man hur mycket man saknar sittt frisörgäng, alla känns så långt borta ... för långt borta, andra sidan jordklotet ( Uppsala. Rimbo, Hallstavik & Gimo ) ..   Älskar dom här snufflorna .. dom ligger mig väldigt varmt om hjärtat ..



Men Linda och jag bestämde att ev. kommer hon till mig i helgen när jag har hela huset för mig själv och sen kommer jag till henne i sthlm nästa helg så shoppar vi på dagen, fixar håren på varandra ( mitt hår vädjar om att bli klippt !! ) och sedan blir det rajtan tajtan och slutligen utgång .. ! ( åh jag längtar, längtar !! ) så får höra med dom andra pinglorna om dom ska med, men två av dom lyxlirarna åker ju till gotland nu i veckan .. Vilket kalejs ! ( smått avundsjuk . )


Work

Blääääää ... vad fort helgen gick, den bara svepte förbi. Ännu en vecka framför mig av jobb, jobb och återigen jobb. Jobbar i receptionen på dagarna och på kvällarna har jag ett antal klippningar och färgningar framför mig. Kroppen värker efter elva timmars jobb i lördags, serverade på ett bröllop med Jill & Maria, och det fanns ingen diskmaskin !? Så det var bara att handdiska alltihop, med barn var det 60 pers och ungefär 5 tallrikar och 7 glas per person. När vi tre såg diskhögen trodde vi att vi inte skulle komma därifrån förns nästa vecka ... Men jag kom hem strax efter två på natta, strax efter kom hjärtat också, gissa om jag somnade gott ? Men, pengar rullar in som det ska .. ( det går bra nu. )


I´m back

Tittut bloggen, ni får antagligen hjärtsnörp över att jag skriver .... ! Senast jag skrev ett inlägg var vid midsommar, men jag har haft fullt upp dag in och dag ut så det blidde ingen tid över helt enkelt ! Men mitt dåliga samvete har legat i bakskallen och muttrat the hole time. Men frågan är vad har jag gjort egentligen sedan midsomras ? Får tänka så det knakar ..

Midsommarafton: Vinare på min granne maria´s altan, det bjöds på skratt, hunddregel och musik, och vin fnitter inpå natten.

Midsommardagen: Mat hemma hos Sara i stigslund sedan Sex and The City premiär ! Fy sjutton vad den var underbar, jag grät och skrattade på samma gång. Efter det blev det utgång på Goya, rajtan tajtan.

Furuviksvistelse: med kusin, mor och så lånade vi mina andra kusins barn. Det blev glass glass glass i stora lass lass lass, djur i överflöd och karusellåkning, och på slutet lyckades vi vinna en stor marabou chokladkaka, gissa om det frossades i choklad !?

Sophie´s födelsedag: ( eller kvällen innan. ) Eftersom primadonnan skulle bli 18 bast vid tolvslaget så var en utgång självklar, men vi hade fått tydliga regler om att inte ta med henne på goya ( not her type of style. ) Vi begav oss till Interpool först och jag var tydligt inställd på att jag ville ha en Raspberry daquri, men det gick inte på Interpool så jag höll humöret uppe och betällde annat och väntade in nästa bar. Efter ett tag bvegav vi oss mot Hang loose, men vi alla häpnas av att det var stängt på en Fredag ?! Men den högsta sucken kom från Sophie, och tro det eller ej, men vi fick med henne in på Goya och hon stormtrivdes ( dock vill hon inte erkänna det. ) Vet inte hur många man kände som var ute den kvällen, det flockades av folk och jag blev mer och mer rund om fötterna och trivdes som fisken i vattnet. Vi tog sista bussen hem och det blev nattmacka hos maria så vid fyra snåret började jag traska hem, och precis när jag lagt mig så ringer den där rackarns mobilen, och det var hjärtat som ringde, han hade kommit hem från utlandet och ville hämta upp mig, så det var bara att klä på sig mjukisar och invänta honom, det var en underbar känsla att träffa honom efter en vecka, brun och fin. Vi åkte hem till honom och slumra in som två utslagna hjältar. Btw, jag fick inte min efterlängtade raspberry daquri den kvällen .. nästa försök görs i zakynthos.

Roadtrip: Jag och hjärtat bestämde oss för att ta bilen ner till Småland ( där hans pappa och farmor bor. ) och även min bror. Hjärtat körde och jag var kartläsare ( vilket visade sig att jag var en riktig hejjare på. ) Vi bodde hos Kims farmor och även hans pappa bodde där då och hon bor strax utanför Vimmerby, så under dagarna gjorde vi hela Vimmerby ( guidad tur i Astrid Lindgrens barndomshem, badade, fikade, åkte runt och kikade på allt som fanns att kika på. ) och bara hade det riktigt mysigt .. Efter några dagar begav vi  oss hem till bror min i Jönköping, där grillades det och busade med fasters favorit, Colin. Dagen efter bar det av upp till "norrlandet" igen, där jag var ensam hemma så vi körde en helkväll med grillning och vin med några av gänget, och som vanligt blev det ett jäklans fnitter, och jag går numera under namnet " Maggan " eller " Rock olga. "

Nu vet ni lite om vad jag har pysslat med ! ( det viktigaste iallafall. ) :)


RSS 2.0