Miu Miu

Lyckades äntligen få tag i dom här toksnygga bilderna med Kirsten Dunst som modell för märket Miu Miu.

image74

image75

image76

image77

image78

Smycken i massor

Åh titta vad jag hittade på www.forever21.com, smycken i massor! Hur urtjusiga som helst!



Klicka på bilderna, så ser ni dom bättre vettja!

Amigo

Är det någon som uppskattar att snön har kommit så är det min lilla gobit! Visst är han ett riktigt snötroll?

image67


www.net-a-porter.com


image65


www.net-a-porter.com en guldgruva om man gillar klänningar, väskor & skor med "Sex and the city" stuk. Och vem gör inte det? Ett problem bara, det behövs en skapligt fet plånbok, men jag drömmer mig bort lite .. Gör så ni med!


Fugu fisk

Karln kom tillslut och vi hade mys, hyrde filmen "Solstorm" och proppa i oss lite godis. Sedan kikade vi på MTV och hörde om en fisk som man tilllagar i japan som heter "Fugu", och för att man ska få tillaga den fisken så måste man gå en 2-3 årig utbildning följd av ett examensprov, eftersom fisken innehåller livsfarliga gifter så måste man kunna tillaga den helt perfekt om man inte gör det så kan den som äter den dö, så om man äter fisken tar man en väldigt stor risk, man kan inte vara 100% säker på att man överlever dom närmaste 20 minuterna. Och allt ligger på hur kocken lyckats tilllaga den. Det är helt knäppt hur man tar risken att äta den? Men den ska vara världens godaste fisk säger dom som har ätit den och lyckats överleva. Helt sjukt? Om man är sugen på den fisken då är man ett riktigt matvrak?

Dagens segaste

går till min pojkvän, man ringer vid elva första gången för att jag ville umgås, det ville han med. Nu sitter jag här och klockan är 18.32 och har fortfarande inte träffat min pojkvän. Pratade med han nyss, och då sa han att han skulle komma snart, upp till bevis? Blir inte sur, men erkänn att karlar är hysteriskt roliga och hysteriskt sega, om man nu kan säga så. :)

Kirsten Dunst?

Sökte efter bilder på Kirsten Dunst idag, för ville ha reklam bilderna för märket "Miu Miu" som hon är modell för, men fick bla upp den här bilden istället? Fick mig ett hjärtligt garv, kanske finns ngn likhet mellan dom två?

image64

Juno

såg jag hemma hos Skytt igårkväll, den var hur skön som helst. Absolut värd att se!

image63

Bästa citaten

image61

Sitter & läser Solo, där dom har bästa citaten från min älskade serie Sex And The City, fick mig ett gott garv, så här har ni dom:

Samantha: Du dejtade Mr.Big. Jag dejtar Mr. Too Big.
Carrie: En kvinnas Titanic är en annan kvinnas Love Boat.
Charlotte: Jag tror inte hon är lesbisk. Jag tror bara hon fick slut på män.
Miranda: Sexig är något jag försöker få män att tycka att jag är efter att jag har erövrat dom med min personlighet.

Min favoriter är helt klart Samanthas & Charlotte`s.

Nu blir det filmtajm, ciao på ett tag!


Skärtorsdag

Morgonen började med att man satt på stationen och väntade på Jonsson diggade ipod musiken och fick plötsligt syn på en "fylleskalle" som det flockas av på stationen dag in och dag ut, men denna stackars gubbe hade glömt byxorna nere, så han hade inget att dölja kan man lugnt säga, man slutar aldrig att förvånas. Jag längtade mig igenom dagen efter lov, och nu sitter man här med lov & allt. Det är livet på en pinne!


En ny favorit?


Högst upp på önskelistan: Vår!

Fy bubblan för den här snön som bara kommer mer & mer, hade inte klagat om det kom lite i julas. Men nu är det faktiskt mars och jag börjar bli lite less på min vinterjacka och stövlar. Vill använda vårkläder! Plus att jag vill helst slippa se ut som en snögubbe med mascara rinnandes efter en cykeltur till tågstationen. Men vädrets makter kan man tyvärr inte göra ngt åt, men man kan alltid önska sig vår! Citerar Sophia idag "om det snöar på min födelsedag, så tänker jag inte fylla år." Håller med om det, man kanske får vara 17 resten av sitt liv?

Vad har jag gjort idag? Vi frisörer fick färga och klippa stylisterna på skolan, för min del blev det att göra folieslingor och sedan klippning. Gick som smort! Och nu snart bär det av till pojkvännen.


"La Bella Vita"

Slapp måndag blev det idag, hade 3 timmars lektion sen var det bara att åka hem. Och hemma väntade tv:n och sovande. Så rackarns skönt! Har suttit framför datorn dom två senaste dagarna, och kikat runt för nu har jag bestämt mig. Ska tatuera mig, sätt inte i halsen nu! Bara en liten, på handleden. Som Nicole Richie & Ashley Simpson, men funderar på om jag ska skriva "La Bella Vita" som betyder "det ljuva livet" med skrivstil. Vad tycker ni?

image57 image60


Rött är sött

Har äntligen hittat röda pumps ... åh dom här vill jag ha! Ska önska mig när jag fyller! Och självklart är dom från Vagabond 700 kr. Give it to me!

image56

Nyinköpt

Idag inhandlade både Linda & jag Gina Tricot`s kopia av American Apperal klänningen för 149:-, det blev en svart för mig, ovanligt va? Men snyggt ..

image54image55

Tiger Of Sweden

Jeans köpte jag idag, 999:- på STUK. Känner mig nöjd med mitt val, vårjeans!

  

10 Mars

Tillbaka i skolan efter sammanlagt 3 veckor av lov & praktik, underbart att träffa mina flickor! Kunder hela dagen, så det blev ingen mjukstart direkt. Eller kanske, eftersom vi är lediga imorgon! Är hemma hos älsklingen nu, har tjatat mig till datorn efter att ha kikat på sista avsnittet av "kungamordet" och tryckt i mig en bit kladdkaka, mumma! Nu blir det natti natti .. Btw, kika in mina pärlors snygga bloggar:

www.lindamariakarlsson.blogg.se
www.laurine.blogg.se
www.kajsaskytt.blogg.se


Get carried away ..

Här är trailern till Sex and the City filmen, njut ...



18-årsfest

För hela slanten igår, min vän och granne sedan barndomsbenen Maria har gått och blivit myndig! Det blev rajtan tajtan för hela slanten, sedan rullade man hem strax efter 02.00. Kimmen kom även rullandes hem, sedan somnade vi som två utslagna hjältar. En riktig toppkväll helt enkelt!

image46         image47
 Födelsedagsbarnet Maria & Ronja                   "YMCA" dans på gång

image48       image50
            Maria verkar köra bil?                     Press sjunger, jag spelar luftgitarr.

7 mars

image44


njöt jag av i fredags på Läkerol Arena med brudarna! Underbara, men dom körde inte favoriten "kräm"? Så då blev det ett litet minus! Men attans vad roligt vi hade.
image45image43

   

30

tjusiga dagar kvar tills min 18-årsdag .. Det närmar sig sakta men säkert och jag räknar ned! And Sophia, 23 dagar kvar tills din efterlängtade dag! Yeah.

Sotlugg och Linlugg

Ännu en dag på min praktikplats Sotlugg & Linlugg, klippte och färgade Elin, ljusade upp botten med ljusarefärgning och hade sedan en pastellfärg i hela håret, så hon blev askig och fin! Tjusigt värre!

image41


Björn Gustavsson


är min favorit, vem kan inte älska denna kille?


Pumps mums

Blev så less på vinter vädret som har kommit tillbaka helt opassande så jag gick in på gallerian nian och kikade på vårskor, och är det några skor som alltid är snygga så är det pumps. Som vanligt hittade jag dom från mitt älskade sko märke "Vagabond", finns i alltid snygga, svart eller vårfärger som ljusblåa och rosa plus att det är lagom klack! Mums! Gå även in på www.dinsko.se och bli medlem före 9:e mars så får du 20% rabatt på ett par skor! Den kommer definitivt utnyttjas av mig!

image38image39image40

Varning!

Denna kvinna är ute och övningskör på vägarna! Efter att ha fått en spark i baken, så har jag nu tagit tag i övningskörningen med tanke på att jag fyller 18 snart om en månad. Så högst upp på prioritets listan står nu "Övningsköra". Men visst är det lite pirr i både mage och benen när man väl är där ute på vägarna? Tittar man på hur tex. pappa kör så ser det lätt som en plätt ut, man tänker att " det där kan vem som helst", men när man väl sitter där är man inte lika kaxig längre .. Men körningen går framåt på båda vis, och det är huvudsaken! Plus att nu ska jag få tag på körskoleläraren och anmäla mig till första bästa intensivkurs!

image37

RSS 2.0