Kort men gott

Har lärt mig att sköta min ekonomi via internetbank och säkerhetsdosa, hur många vuxenpoäng får man för det!? ( mååååååånga. ) Expert på att föra över cash ! Jäklans vad det brändes hett i solen idag, gött ! Sleeptime för mig nu, så natti natti !

Världen är allt bra liten

Vädret är på topp och så även jag, kan inte bli annat när solen skiner och när man har haft en slapp dag! Har haft kundpass och jag hade en kund som skulle slinga och klippa. Efter jag hade börjat kört igång med slingadet så frågade jag: ( Standard frågan nu inför sommaren. )

- Jag:  Jaha, vad ska du göra för något roligt i sommar?
- Kund:  Jag ska åka till min mamma som bor uppe i norrland.
- Jag: Var bor hon någonstans då? ( Eftersom man har rötterna i norrland. )
- Kund: I Ånge.
- Jag: Va? Min pappa kommer därifrån! ( Ögon stora som tennisbollar. )
- Kund: Jaha vad heter han?
- Jag: Ulf Boogh
- Kund: Ja men han känner jag till. Särskilt Karin Boogh. (
- Jag: Ja det är min faster! ( Ögon stora som basketbollar. )
- Kund: Ja, världen är allt  bra liten.
- Jag: ( chocktillstånd. )

Alltså Ånge är en liten liten håla, så man får nästan lite obehagliga rysningar när världen är så liten!
Dagen forsatte med att Karlsson, Jonsson, Mickis and me käkade mumma mat på Unico, däremot var tortillan uppbyggd som ett berg, så det var lite knep & knåp att äta den. Sprang på stan sen ett tag och jag lyckades inhandla en klänning på VILA ( kommer bild sen. ) en blommig sådan ( jag vet, jag har köpt något blommigt. ) Men den var som gjord för mig! Nu ska jag läsa klart min bok och sen hämtar hjärtat upp mig efter hans fotbollsmatch så ska jag sova hos honom!


27 Maj

Fasiken vad less man blir, har drabbats av magsjuka " Kvinnor ska snacka om att föda barn, när man kan ha magsjuka." Blir helt slut i kroppen, men nu ligger jag och laddar batterierna! Efter att man spenderade hela dagen på toaletten igår. Imorgon blir det skolan, saknar mina bruttor där ( trots att jag bara varit borta i två dagar. ) När man ligger här och är uttråkad till hundra procent, så kan man inte låta bli att längta till Zakhynthos !! Den 12 augusti bär det av dit med gänget, känns som att det kan bli hur tokigt roligt som heeeelst ! Eller vad säger ni Skyttan, Jillsan och Linnsan? Nu har jag ett stort leende på mina läppar, så det är bäst att avsluta inlägget på topp! Hahaha btw, Amigo ligger och viftar på svansen och små skäller i sömnen, gofis!


            Jillsan                                 Linnsan                         Skyttan                        Jag

Zakhynthosgänget, men nu är frågan om Södehäll ska hänka på? ( Dum fråga, hon är tvungen! )


Lugna Lilla Lördag

Det är lördagskväll och jag .... sitter & tuggar på ett äpple, tog beslutet tidigare idag att min kväll skulle bli stillsam eftersom mina senaste helger ( alla som jag kan minnas ) har innehållit alkohol. Både min kropp, lever & ekonomi behöver vila !! Trodde jag skulle få lördagsångest men icke .. ! Känns bra att vara alert & på topp imorgon eftersom man ska klippa barret på fyra personer imorgon. På tv:n går Eurovision Song Contest varm! När man sitter här & har myskväll med mami & papi får man lite "flashbacks" från när man var liten och hade som standard "fredagsmys" vilket betydde go mat, jag körde sikta mot stjärnorna (  vilket betyder mimande och dansande till antingen Robyn eller Janet Jackson låtar. ) och sedan Sikta mot stjärnorna ( på tv:n) och massa godis! Efter sockerchocken sussade lilla jag in i soffan och pappa bar upp mig sen och la mig i sängen. Undra om han gör samma sak nu, om jag sussar in? ( Kanske, om han vill han vill ta kol på ryggen. ) Visst är det mysigt med såna barndomsminnen? Ibland önskar man att man var en liten knatte igen! Nu ska jag puffa till kudden och krypa ner och kika på röstningen och sedan sova, men kan sätta en tia på att jag kommer få fyllesamtal inatt och kanske en pojkvän knackandes på fönstret efter nattens bravader! 


Natti Natti !

Fula Berta

Hoho !!
Min mage lever sitt eget liv idag, känns inge bra alls, så stannade hemma idag från skolan. Gårdagen i skolan var kort, började kl halv ett och slutade vid två tiden, Ellen & jag gjorde ordning bland färgskåpet, så nu är det bäst för alla andra frisörer att dom inte stökar till för då ligger dom pyrt till! Efter skolan fikade jag & Karlsson, ( har börjat kalla  linda & linda för Jonsson & Karlsson, så slipper den bli förvirring hela tiden. ) Tryckte i oss en chokladkaka på George, kittlade dödsskönt i kistan .. Men ett litet minus blev det allt på min nyttiga lista. Peter Siepen kikade in där också, alltid lika utstickande kläder men hur skön stil som helst! När jag kom hem fixade jag frippan på Fredrik, mörkbrun färg och slingor.
Ikväll blir det en lugn kväll eftersom min mage inte mår allt för bra, men imorgon vill jag verkligen träffa min brudar, saknar dom så galet mycket! Hittade Linn & Alexandras blogg idag, vilken lycka! Kika in brudarna bus blogg på www.alexandralinn.devote.se !

Kika in bilden sen 30-årsfesten, körde en "Fula- Berta lek", jag skrattade så jag grinade!

Anton, Sofia, hjärtat & me

Tokigt galen

Fy bubblan, har suttit här och skrikit & gråtit ( jag är galen ) men jag hade en anledning till att vara galen, skrev klart mitt & lindas miljöarbete och preciiiiis när jag skulle spara det, vet ni vad som händer ? Jo, min dator bara stängs av! Så två timmars arbete bara paff upp i rök ..! Så man var tillbaka på ruta ett ... Bara att knåpa på med tangenterna igen. ( Lagomt glad ) Men nu är jag finito, och ja jag har sparat arbetet, gjorde det i princip efter varje ord jag skrev. Jag är nu tamefaen värd att titta på Greys Anatomy och sedan Sex and the city. Känner mig fortfarande lite upprörd, och min dator ligger lite pyrt till ...

Det rullar på

Tittut vänner!
Kundpass idag igen, gjorde lite röda partier på en kund och la en mörk grundfärg och klippte sedan en kort och spretig frisyr, blev tufft. Älskar kunder som verkligen vågar göra förändringar! Har varit ute och sprungit 3 km för ett tag sen ( mitt aktiva liv håller i sig! ) Tro det eller ej, men det är faktiskt riktigt roligt & skönt att springa, särskilt när man har lite dunka dunka musik som peppar en, älskar en ny låt med Linkin Park ft. Busta Rhymes - We made it, en riktigt springlåt! Ikväll måste jag verkligen göra klart miljöarbetet idag, tur att man har sovmorgon imorgon till kl halv ett, ( så man kan sitta uppe hela natta låååång. )





Tajming

Det blev uppehåll med regnandet så Amigo och jag tog chansen och sprang 3 km i spåret, kom precis hem både jag och vovven är helt slut! Till och med Amigo är svettig, blir små fläckar på golvet efter tassarna ( eller så är han kanske bara blöt? ) Nu när vi är inomhus så börjar det ösregna, jag är bra på tajma tydligen. Nu blir det en dusch och sedan ska väl karln hämta mig, men kom på att jag inte vet vilken tid? Aja, det visar sig!


Kliar i fingrarna

Ingen bra start på mitt aktiva liv, eftersom det regnar. Så premiären skjuts upp till imorgon den 20/5-08 det vill säga om det inte blir bättre väder senare idag, you´ll never know! Jag är en väder optimist!  Kunder som vanligt idag, sen traskade Soffi proppan, Linda & jag till frisörshopen där jag shoppade lite färg, dust it och Redkens värmeskydd och hårspray, vi tjejer blir som tre barn i en leksaksbutik när vi kommer till frisörshopen, det liksom kliar i fingrarna efter att få shoppa shoppa shoppa ..! Man har bestämt vad man ska köpa när man går in dit, men lik förbannat kommer man ut med mer än vad planerat! Vi alla tre lider av samma syndrom. När vi äntligen kom därifrån gick vi och jobbade på brännan i  solarium! Tänkte nu plugga lite, sen kommer karln och hämtar mig efter hans träning, blir att kika på High Chaparall ikväll, missa inte det för guds skull!

image126 image127


Min sista dag som soffpotatis

Övningskörningen gick som smort, trots att det kom ett rådjur och en räv springandes kors över vägen. Jag vill ha ett lite mer aktivt liv, träna mer osv. Men har förmågan att aldrig ta mig till gymmet, så kom jag på att jag har ett 3 km och 6 km spår alldeles vid mitt hus, som jag kan börja utnyttja istället. Därför håller jag nu på att fylla min ipod med kanon musik till mitt lite mera aktivare liv, som startar imorgon 19/5-08. Vad säger ni om det? Jag känner mig nöjd med mitt beslut. Nu ska jag passa på att slappa, min sista dag som soffpotatis. Åter en gång, wish me good luck!


Bagateller

Tjing tjing!
Idag har jag sovit ut, så underbart. Sover som en prinsessa hemma hos hjärtat! Förutom att han tränger in mig mot väggen och tar allt täcke så jag ligger där inklämd och fryssen, men va tusan det är bara bagateller! Sedan åt vi mat, och tro det eller ej, men jag åt en pizza ( dock inte en hel ) för det är väldigt ovanligt att jag äter pizza, eftersom jag inte riktigt tycker det smakar bra och aldrig blir sugen på det ( ja jag vet, jag är knäpp. ) Men det fick jag ångra sen, mådde illa och fick ont i magen. Så det var sista gången jag åt pizza. Fick liksom mitt straff. Sitter och funderar på om jag kan tvätta mina vita tygskor? Hjärtat klev på dom ett antal gånger igår på 30-årspartajet så dom är inte vita längre .. Men jag provar så får vi se, kan praktiskt taget sluta hur som helst. Nu tänkte jag dra min pappa ur soffan för att vi ska ut och övningsköra! Han erkänner det inte, men han är livrädd när jag kör och därför skjuter han gärna upp det! Och tro mig, jag kör jättebra, så han har inget att vara rädd för. So wish me good luck!

30-årspartaj

Godmorgon! Tittade på " Good luck chuck " igår med bla. Jessica Alba, bland den sämsta film jag sett på länge ... En riktigt töntig film, så vad ni än gör, titta inte på den! Idag blir det partaj, 30-årspartaj för kusin vitamin Maria! Ska vara ute i en lada, funderar vad man ska ha på sig? Eftersom det i princip spöregnar? Hoppas vädret tar en drastisk vändning snart! Ska åka dit lite tidigare eftersom jag ska fixa frisyren och sminket på födelsedagsbarnet ( hon får kallas så idag, även fast hon fyller imorgon. ) Sköt om er! Puss & Kram

image125

       Min älskade kusin och blivande 30-åring!

Pics

My gosh, tittar lite bland mina bilder, finns allt lite bilder! Har inte några "uråldriga bilder" tyvärr, dom ligger på min gamla dator som inte finns .. Men lite gammalt och nytt finns det allt! Bjussar på lite bilder! ( Kolla in karln för hundra år sedan, innan vi var tillsammans, han ligger och spänner sig! haha )

                                                      


Inte ett smack

morrn morrn! Jag har studiedag idag, och det känns urvackert! Stog hela kvällen igår ( i princip) och fixade barret på Stina ( Marias vän ) slingor och klippning, blev tjusigt värre! Låt mig inte glömma att maria fick lite putsning också, tog bort nackhåret på henne ( har lite page aktig frisyr ) :)  Idag ska jag hinna med att gå och sola, sen ska jag ... inte göra ett smack! Btw, ringde och bokade tid för ansiktbehandling, ville ha den första bästa tiden, det blev 10 juni! Så det är bara att vänta ... Skriver mer senare, för nu tänkte jag blunda ett tag till :)


Trolleri

Säga vad man vill! Men vilken hejjare man är på att laga mat, svängde precis ihop kassler med ananas och potatismos, mumsfilibabba! Lite annat än hon jag såg på " du blir vad du äter ", visste inte ens vad timjan var? Hjärtat fick mina presenter igår, biljetter till VM-kval Sverige-Portugal ( han är tvungen att ta med mig ) haha, och åter en Sopranos dvd-box till hans samling. Är så svårt att köpa presenter till killar, dom har det betydligt enklare att köpa till oss tjejer, en chokladask, smycken och en bukett rosor? Hur enkelt kan det bli?
Ska ringa och boka tid för ansiktsbehandling hos Face and Bodycenter idag, vill ha bort den dåliga vinter hyn och byta ut den mot en fräsch sommarhy, så jag hoppas dom kan trolla där!




image95

Min dröm, mitt liv.

Tjingeling! Min dag börjades med kyla, min snygga plattning och styling flög bort med blåsten. Kändes inte som om min dag skulle bli den bästa, men det visade sig att jag skulle ha fel. Min dag ( trots två tunga prov ) skulle visa sig bli en fin fin dag. Kom upp till frisöravdelningen och fick reda på att idag skulle man få reda på frisörbetygen, en klump sätter sig i min illa mage, även fast tvåan har känts tipp topp. Men min klump i magen förvandlades snabbt till lycka, ( alltså studs och hopp. ) Fick MVG i klippteknik, MVG i produktkännedomen och VG ( men väldigt nära MVG som Kattis sa. ) i färgteknik. Totalt glädjefnatt! Lärarna sa " det syns att du brinner för det du gör", jag brinner inte bara för det jag gör, jag praktiskt taget lever för frisöryrket. Min stora dröm sen barnsben! Men i all denna lycka led jag med en älskad vän som inte alls fick glädjefnatt över sina betyg, för hon är värd så himla mycket mer än det betyget! Dagen fortsatte med prov som gick som smort! ( lite sämre i naturkunskapen, men okej. ) Jag har även lyckats inhandla klart presenterna till karln som fyller 21 år imorgon! Inatt kommer jag somna lyckligt!

Puss & Kram!


Söndagsplugg

Tittut!
Har 2 prov imorgon Försäljning & service och sedan i Naturkunskap Ekologi .. Och det känns inte okej på en fläck, pluggar & pluggar men känns inte som jag kommer någon vart, står uppenbarligen och trampar på samma ställe hela tiden, hjärtat kommer snart och jag håller tummarna stenhårt att han kan vara till en liten hjälp iallafall! Om inte annat så är han väldigt bra på att peppa mig. Blev lite mycket vin igår även, kanske därför min hjärna ligger på eftersläp ..? Usch, vill bara lägga mig framför tv:n och mysa skiten ur mig, men det blir det inget av för lilla mig ikväll! Arbete kallar!  See you.


"What happens in Vegas"

har fått dålig kritik men jag & hjärtat såg den igår, och självklart gillade jag den, "amerikansk romantisk komedi" går alltid hem hos mig, snacka om ha tråkig filmsmak! Men recensionen i Metro antar jag var skriven av en kille, eftersom "han" tyckte att Cameron Diaz räddade hela filmen, men om det hade varit en kvinna som skrev recesionen så hade hon skrivit tvärt emot, Ashton Kutcher räddade filmen. Defenitivt.
Stekt ( eller sovit ) har jag gjort i solen idag, lite grisrosa är man allt! Ikväll blir det partaj hos grannen ( press ), jag kommer pimpla vin så räkna med att jag kommer fnittra och få fyllehicka, har en förmåga att få det! Men attans vad kul vi kommer att ha! Ha en trevlig kväll, för det tänker jag ha!



Grill-tajm

Im sorry, deeply sorry. Jag har gjort det igen, uppehåll i mitt bloggande, men när vädret är optimalt så finns det ingen anledning till att sitta inne! Jag jobbar nämligen på bränna nu om dagarna, har solat solarium och solat ute, det går sakta men framåt! Eftersom pappsen fyllde år igår blev det Brända Bocken för mat och cider och sedan fotboll, Gefle IF- Gif Sundsvall, mygg men jag var road! Ikväll ska karln och jag kika på bio, " what happens in Vegas" lutar det åt ! Men föööööörst ..... grillning ! finns inget bättre! Hade egen hårvård igår i skolan också, så nu känns "barret" på topp också!  Har köpt nytt shampoo, balsam och inpackning, av REDKEN "Blonde Glam" och inpackningen heter "Pure Pearl", innehåller violett som tar bort det gula i ett blond hår ( om någon vill veta!?). Kärlek vid första ögonkastet! Nu ska jag snygga till mig lite till middagen och bion, sköt om er snufflisar! Btw, Sara fyller myndig imorgon! Måste KOMMA IHÅG att ringa!





RSS 2.0