Full rulle

Hej solstrålar!
Mitt bloggande har hamnat efter lite, min "förra" vecka var uppbokad och hade inte tillgång till dator dom flesta dagarna, men hey! Nu bloggar jag! Ska man beskriva helgen lite snabbt, så kan den beskrivas som hektiskt och mör, två modevisningar och utgång. I fredags var det modevisning på Goya och i lördags så hade popcorner (en frisörsalong) modevisning på gamla grand, dom hade slagit på stort till goodiebagen fick shampoo+balsam, hårspary och dust it! Nu är man ledig hela veckan vilket känns otroligt underbart, bror, anna och fasters favorit Colin kommer imorgon så det blir fullt hus! Har inte bestämt mig angående kvällen heller, antingen blir det en lugn kväll med bror och co eller utgång? Hmm, tåls att fundera på. Jag har lite smått panik också, det är så att min kära mor fyller på lördag 3/5, pappa 8/5, min älskling 13/5, men har inte hunnit inhandlat ngt ännu!? Blir att sätta på sig löparskorna någon dag och springa på stan .. 


image92

                       Min goodiebag alá schwarzkopf!

image93

                                           Alex & jag på Goya.

Gött

Tittut!
Idag har klippningar stått och står fortfarande på schemat, och dötiden emellan spenderas ute i solen! Gårdagskvällen blev det en vinare och tacos (gött) med karln och fredrik, kvällen slutade med att fredrik fick utslag av guccamolen? Och jag fick hicka, fyllehicka? Fick beskedet igår att jag fått sommarjobb som receptionist på vattenfall igen, 9 juli-1 aug. Så nu behöver man inte gå och fundera över det längre, hur bra som helst! Satt och funderade idag över hur jag mådde egentligen och rensade mina tankar, och vet ni? Jag har aldrig mått bättre, livet leker & skuttar! Yippiekayeey ..! Hoppas ni mår gött där ute med!






I feel good, do do do do ...

My god! Vilket urtjusigt väder! Bara sprudlar av vårkänslor i hela kroppen, frida blir så lycklig att hon bara skuttar fram ute i solen! Om ni vill träffa mig imorgon, så finns jag vid bryggan efter fyrisån, för det är lika med att sommaren är påväg! Och nu börjar förkylningen ge med sig, finally! Men nyser ungefär 100 ggr per dag, och jag som nyser så töntigt! ( säger alla iaf. )  Linda, mitt lilla mongo och jag gick och funderade lite idag om vi skulle försöka hitta en hyresrätt i u-sala, ingen av oss vill bo ensamma eller på heltid i u-sala eftersom karlarna våra bor på andra ställen, men ändå vill vi kunna sova ngra dagar i veckan i u-sala, särskilt i 3:an, för då kommer det bli mkt! Den tanken tåls ju att klura på iallafall? Ne nu ska jag och min lilla bebis vovve gå ut!

Rajtan Tajtan

Nästa helg är fullbokad, ska ut på rajtan tajtan både på fredag & lördag, på fredag har Goya en stor modevisning och på lördag har en frisörsalong som heter Popcorner modevisning. Goodiebags, yes please!

image90 


image91


Slut som artist

Blir less, förkylningen har tagit över min kropp! Eller snarare min röst! Låter som jag satt en stol i halsen och rökt i 70 år .. Ligger här nerbäddad med två täcken, en filt, fem kuddar, sockor, mjukisbyxor, tjocktröja, halsduk och tittar på "Sjunde himlen" på kanal 5 och pluggar religion. Ska hälla i mig honungsvatten och c-vitamin nu, sen ska jag nog sova lite, vill bli frisk nu! Hade tänkt att gå ut på fredag juu .. eller, jag ska ! Kliver inte upp ur sängen förns jag har blivit frisk! En sak som är skönt iallafall, satt och tittade på körkortsboken och kom på att jag slipper läsa den nu, jag ska gräva in den i min garderob så jag slipper se den! Nu är det bara att satsa på att körningen ska bli helt "fläckfri"! 

/ Friday

Desperat

Imorgon kommer det två mumsgrejjs, nya ELLE och våra underbara och älskade "desperata hemmafruar", men själv har man plugg igen, religionsprov på onsdag, när ska lärare ta och lära sig att planera efter "viktiga" grejjs? Dagens i-landsproblem!? Men Buddhismen kan ju ha sina goda sidor den med ..

image88 image89


Teoriprov

Tjo gobitar!
Igår satt jag och önskade att den här dagen skulle vara över, med tanke på att idag på morgonen hade vi frisörprov och sedan skulle jag köra med trafikskolan i stan och sist men inte minst skulle jag skriva teorin till körkortet, fjärilar i magen! Men gissa vem som klarade det? Jo, jag! Jag blev så glad att det bara kryllade i hela kroppen! Inatt kommer jag sova som en prinsessa, om jag slipper hostattackerna, mamma eller sophia har smittat mig!? Ska unna mig ett "hot tub" nu!



Puss Puss Puss!


Sleepy Saturday

Kvällen har varit desto lugnare ikväll, slappa slappa, karln ligger här med sina fossingar typ vid mitt ansikte och sover så sött, medans jag försöker hålla ögonlocken öppna, för jag vill sova länge på helgerna, därmed basta. Blir tokig ( eller tokigare än vanligt?) när jag vaknar vid nio på helgerna och är pigg som en mört!? Men sen på dagen går jag och lägger mig eftersom jag är så trött. Är man piggare på morgonen bara för att man vet att man KAN sova längre? Har kommit i en knasig period, förut kunde jag slå världsrekord i att sova ut på morgonen. Nej nu ska jag kika lite på Glenn Killing och somna in till det, men först ska jag flytta på karln så han ligger med fötterna åt andra änden av sängen !! Ciao

Friday night out

Fullt ös i huset med alla brudar blev det igår, sedan begav vi oss till Goya. Kvällen var händelserik och tokig, eller vad säger mitt lilla mongo som lyckades få in en pappersbit i örat som jag fick ta ut med pincett sen när vi kom hem? haha. Karln bjöd oss alla tjejer på skumpa även, lyxliraren min!

image84

image85

image86

image87

Pinglorna blev snygga på den här bilden, så den bjussar jag på!

18-årsdagen

Igår gick jag och blev myndig, eller "tant" som vissa säger! Firad blev man av alla nära & kära!

image79

Fick tio röda rosor av min älskling, så tok fina! Fick även
världens finaste klocka, presentkort på gina tricot
och en film av mitt hjärta! Plus att svärmor var med på
klockan!

image80

Man blir aldrig för gammal för ljus på tårtan, men det blir
jobbigare att blåsa ut för varje år som går! Puuh

image81
 
Mormor, en galen 18-åring och Morfar. Mina ögon ser
skumma ut?


image82

Min "hundigt" händiga och älskade mor!

image83

Snyggingar!


Btw, på fredag då jäklans blir det utgång!

Hallstavik visit

Idag blev det en tripp till Hallstavik, eftersom karln har sina släktingar där så åkte vi på en visit, hur mysigt som helst! Min vän Linda bor även i hallstavik och jag visste att hon jobbade idag, när vi sedan åkte förbi där hon jobbar så såg jag en brunett som höll på att städa så vi parkerade och smög och knackade på, blev nog en liten chock för henne att jag befann mig i hallstavik, för det händer inte ofta! Jag har haft ännu en topp dag!

Topp dag

Åh vilken dag, min Sophia fyller myndig idag! Hipp Hurra! Och jag har ännu mer att hurra för, min älskade pojkvän tog sitt efterlängtade körkort idag! Är så himla stolt över han ..

RSS 2.0