Hel hög

Rund om magen är man nu när man är mätt & belåten efter en hejdundrandes midsommar lunch på jobbet, damerna hade ju varit så händiga och lyckats knåpa ihop allt ! Alla har börjat begett sig hemåt inför midsommar firandet och jag har redan börjat tjata ut ordet " midsommar ", eftersom nu på eftermiddagen har jag sagt " trevlig midsommar " till varje stackars människa som går hem, kanske sagt till och med sagt det till samma stackars person flera ggr ? ( Känner ju inte igen alla, eftersom det är en hel hög som jobbar här . ) Men hey ! Hellre en gång för mycket, en ingen alls.

Ikväll ska jag klippa så det bara kommer flyga hår överallt, tre klippningar står på spel. Sen blir det att sussa in intill hjärtat, jag ha sagt tillt han att måste hålla om mig hela natten för att han ska ha en nöjd flickvän tills han åker imorgon, ( ska nog sno med mig ngra av hans t-shirtar som jag kan sova i medans han är borta. ) Men ändå är det lite skönt att vara ifrån varandra, för då får man längta efter varandra och ha lite "semester" från varandra, vilket kan vara väldigt skönt när man har varit tillsammans i tre år och umgåtts nästan varje dag !


Ska övningsköra hem nu från jobbet med farsgubben, åhhh vill ha mitt alldeles egna körkort nu !!
Imorgon blir det mat med hela feta släkten och sen på kvällen blir det att pimpla vin med hela feta gänget !

19 juni, 08:51

Usch, vad det tog emot imorse och gå upp när min älskling ligger kvar och sussar så gott. Men sen fick han upp och hoppa när han skulle skjutsa mig till jobbet, stackarn !

Igår gick jag och la mig lite små ilsken, kändes så snopet att Sverige inte var en del av EM längre ( jag som hade inbillat mig, att dom skulle gå långt i EM, flera mil. ) Men det blev bara en fantasi, en dröm. Men värst av allt, säger bara media + sportkommentatorer. Det första man ser när man kommer in på aftonbladets hemsida " Lagerbäck måste bort. " visst, jag fattar inte varför han gjorde byte tidigare eftersom en del spelare var helt slut, MEN som Tony Irwing säger, dom är ett lag, och i ett lag ingår spelare och det är dom i slutändan som sköter spelet, hurvida tränaren lagt upp spelet innan match. I det här fallet, så gick det inte vägen för någon i laget ( inkl. Lagerbäck. ) Men ska hela laget bort då ?

Innan besvikelsen så fixade jag min vän maria, hon är så himla rolig att ha som kund, hon vill alltid ha förändring ! ( Frida smider planer, och gnuggar handflatorna, haha. ) Vi valde en kort frisyr, klippte av ca 2 dm,  kortare i back i nacken och sedan lite lutning fram på båda sidorna, desto mer på den andra sidan, ville ha olika längder på sidorna ( en kortare, en längre. ) Sedan klippte jag upp det lite, så blev en snygg,  tuffare frisyr. Färgade även hennes solblekta hår svart. Damn, vad snygg hon blev ! ( kommer bilder sen . ) Så jag hoppas hon blev nöjd med sin födelsedagspresent !



Inlägg nr 4 !? 18 juni.

Tusan också, jag har nog sämre minne än min mormor, och hon är 83 (?) bast. Tänkte jag skulle hinna träffa tjejerna idag en snabbis innan matchen som jag ska se med karln, skrev det i ett sms till linn. Precis när jag tryckt på "sänd" tänds det en lampa i mitt huvud, jag ska ju klippa & färga min vän Maria innan matchen idag, puuuuh att jag kom på det ! Så nu har jag skrivit ner allt jag behöver komma ihåg på en post it lapp ( lite som min högstadie lärare, som alltid hade en lapp där han skrev ner vad han skulle komma ihåg, men det hjälpte inte, han glömde allt iallafall. )

Detta ska jag pyssla med:
Idag:
Klipp & färg på Maria.
Imorgon: Tre herrklippningar.
Fredag: ( morgon ) Klipp & sling på kusin.
 

Min kusin Charlotta ringde nyss och frågade om vi skulle ta med våra kusinbarn ( Alva & Hugo ) och skämma bort dom på Furuvik? Det är jag verkligen inte omöjlig på, två gofisar och Furuvik ( man blir ju barn på nytt ! ) Det tackar jag inte nej till, här ska det skämmas bort ! Glass, sockervadd, godis, karuseller tills dom spyr ! Hihi.

Och vet ni!? Telefonerna på jobbet, fungerar nu !! Det ringer nu så det står härliga till !!


Star



Visst är den ursnygg ? Funderar på att beställa den
på www.asos.com , men är lite fundersam att bes-
tälla från utlandet.

Sound´s

Gjorde ett hopkok av partylåtar till grabbarnas utlandsresa, det bjuds bla på:


Bodyrockers - I like the way you move
Timbaland remix - bla: Give it to me, The way I Are.
Justin Timberlake - Sexy Back
Lady Gaga - Dance
Afasy & Filthy - Jobb
Benny Benassi - San Fransisco
Ne-Yo - Closer
Britney Spears - Break the ice
Usher - Make love in this club
Flo-Rida ft. T-Pain - Get low
Kardinal Offishall ft. Akon - Dangerous
Madonna ft. Justin Timberlake - 4 minutes
Estelle ft. Kayne West - American Boy
Britney Spears - Gimmie more
Armin Van Buuren - Going Wrong
Snoop Dogg ft. Robyn - Sexual Eruption


Skivan får nog hänga med på en till tripp, till Zakynthos !


18 juni, 08.37

Min kropp är vaken men inte min hjärna, och mina ögonlock verkar inte ha kraften att hålla sig uppe på sin plats .. Vid såna här gånger skulle man behöva växa upp och lära sig att dricka kaffe, karln köpte ett " cappucino" kit, det skulle vara chokladbitar i cappucinon ( så vi båda tänkte att det måste ju funka för mig, eftersom jag är beroende av choklad. ) Vi blandade i ordning och jag tog min första klunk förväntansfull .... lika snabbt som jag sörplade i mig cappucinon, lika snabbt spottade jag ut den, och utbrast:  det smakar kaffe ! ( som om det vore konstigt? ) Nej, vet ni vad, jag må vara "vuxen" på mitt leg i framtiden, men när det kommer till kaffe, så kommer jag alltid vara ett litet barn. Så mig kan ni inte bjuda hem på en "kopp kaffe". Då ska det bjudas på saft & bullar :)

Ikväll ska det kikas på fotboll med karlar, ska nog tippa på matchen, dricka en öl, och värma upp i sverige tröjan, måste ju vara en av grabbarna?

( Och som dom senaste dagarna, så funkar INTE telefonerna på jobbet ! ( lite surt ) Vilket betyder att det blir lugna gatan även idag. )


17 juni, 20.59

Gott folk, jag hoppas ni inte missade mig ( inte linn ), för jag var nämligen ute på vägarna och rajda runt, känns hur bra som helst att köra bil nu, förut kunde jag blir helt stel, frusen och likblek när jag skulle köra bil, hatar när jag inte har kontroll över saker. Nu känns det äntligen som att jag börjar få skapligt med kontroll över bilen vilket betyder att den där rädslan börjar sakta men säkert gå över till ett stort jäklans nöje. Körde hem till Linn och hämtade kjolen som vi alla hade beställt, damn vad snygg man känner sig i den ! ( skratt. ) Den är dunderfin, i kortast laget dock, men what the hell, så länge man har unga och snygga ben som min mor uttryckte sig så gulligt. Blir nog kjolen på Sex and the city filmen eftersom det vankas utgång sen. Jag har nu lyckats trycka i mig en muffins och det finns nog plats för en till i magen ( ovanligt. ) och sen tänkte jag bädda ner mig och somna framför tv:n, ännu en tung arbetsdag väntar ! ( snarare lätt. )


Akta dig för eld & djupa vatten

Men knaaas också, min blogg fick ett ryck och bara ändrade stilmall ! Eller kom jag åt den där rackarns knappen !? ( Tamefaen heller att jag gjorde. ) Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet pga min klumpighet. Bara att knåpa på med designen ..


Big spender

Ja ni, inte mycket händer här på jobbet, fick ett litet besök av Johan J, men det är väl det enda som hänt på tre timmar. Kikar runt lite på internet och har hittat lite roliga shoppingsidor där jag garanterat kommer beställa ifrån när jag fått lönen ( jippie).
Take a look !


www.have2have.se 

www.gojane.com  

www.asos.com 

www.bagsandfashion.com

www.eleven.se
   

www.forever21.com 

En halvtimme kvar till lunch, idag bjuds det på kassler med ananas och potatismos ( mitt ihopkok från igår. )  yummie yummie !


Växeln hallå hallå hallå ..

Dagen i all ära verkar bli lugnare än igår ( ja, det är möjligt ) eftersom jag sitter i reception & sköter växeln så är det väldigt dött när åskan slog ner på telefonlinjen igår, så jag får inte leka " växeln hallå hallå", fick rena rama fyrverkerishowen här igår eftersom säkringarna sitter inte långt ifrån mig. Känns ganska meningslöst att sitta här för tillfälligt, hmm , kanske ska städa skrivbordet ? Nej just det, gjorde det igår .. Går upp och tar mig en kopp ... varm oboy !

Sov hos hjärtat inatt, började hjälpa honom med packningen, gick igenom vilka kläder han skulle ha med sig utomlands, plötsligt slog det honom att han skulle leta upp ett av hans "favvojeans" back in the days, han hade designat dom själv ( vilket betyder att han klippt sönder dom i princip. ) Han sätter på sig dom och jag får mig ett riktigt riktigt gott garv  med några tårar.. Kunde inte kalla dom där trasorna för jeans ens, trasiga överallt, och nu hade dom till och med gått sönder i grenen ! Han är en riktig gobit den där karln, älskar honom. Men han måste spara dom, kanske kommer bli mode sen? You`ll never know ! Jag är så himla tråkig, jag rensar min garderob med jämna mellanrum och skänker bort kläder för annars skulle jag inte ens komma in i mitt rum, men kläderna är ju verkligen minnen ! Så nu får jag helt enkelt sluta med det och slutligen simma bland kläder ....


Lookie lookie

Vad jag klickade hem för snygg kjol häromdagen, inte bara jag heller. Både Kajsa & Linn blev överförtjusta, så vi alla tre klickade hem den från www.chicy.se så får ni se tre blondiner med lika kjol kommer spatserande så kan jag garantera att det är vi ! Men inte konstigt, den hade vrålpriset 159 kr. På Amanda Bergs shoppingsida www.attraktivt.se så kostar den 350 kr. Så snacka om fynd!



Visst ser den första brun ut? Men jag ska ha den svarta!

   

En herrans blandning

Första dagen på jobbet nu, växelhäxan är namnet man går under ! Det är verkligen lugna london här, sitter & diggar till the voice och väntar på något att göra .. kanske har fått högst tre samtal på två timmar !? Men cashen rullar in timme efter timme ... men ärligt, hellre för mycket att göra än för lite ! I veckan vill jag bara mysa järnet med karln eftersom han åker utomlands på självaste midsommarafton ( klant ! ) och sedan har jag lite klippningar inbokade även, sen nästa vecka är jag ledig så då vill jag mysa järnet med töserna, och kan knappt bärga mig för på midsommardagens kväll ska vi töser på "Sex and the city" premiär och sedan håller jag tummarna för att dom är lika på gång på utgång som jag !

I helgen var jag ut och käkade med karln och hans familj och sedan på lördagen var jag riktigt taggad på match , sverige tröja och allt, hade till och med tippat 50 spänn på matchen, men det gick inte vägen ändå .. men vi töser dränkte sorgerna i cider och körde "bussdriver" jäklans vilket gott skratt man fick. Inte sista gången vi körde det, sedan vandrade jag, alex och karln hem från bussen, alex vek av vid "karamellstan" medan vi begav oss hem och sussade in.

( Ja, jag vet, jag blandar ihop alla dagar med varandra i mina inlägg, men jag skriver det som "ploppar" upp i mitt huvud, även om det hände eller händer om en vecka. Hoppas ni hänger med i svängarna iallafall ! 

57 days left to Zakynthos.


Sommarlov

Känner att mitt dåliga samvete tar över när mitt bloggande ligger på is, men jag har faktiskt en anledning! Min älskade dator kände för att strejka lite, that´s why. Vad har hänt i mitt liv? Jo, jag har sommarlov! Kom nästan som en chock igår, var inte alls beredd på att ha sommarlov ( min hjärna är lite efter? ) Mitt sista sommarlov ... Gud, vad snopet det känns, men man får göra det bästa av det! Shoppade med Karlsson igår efter avslutningen ( se längre ner vad som föll mig i smak. ) vi hade nästan lite småartad panik av att vi töser inte skulle se varandra på ett tag ( bor så himla utspritt. ) Men den här sommaren måste vi bli mycket mycket bättre på att ses, finito! Ingen missade väl Sverige-Grekland igår!? Det hoppas jag verkligen inte, lider isåfall med den. Jag verkligen ryste och fick ståpäls när Zlatan kickade in bollen i målet, vilken fullträff.  Idag är vädret urtråkigt, så blir en slappdag?

    
             Hallonröd bikini H&M 49.50:-/per del 

          Volangkjol Gina Tricot 149:-


Hot

Shitalábacon vad varmt det är ute idag ! Snart ska jag dra min kos mot Älvskär med brudarna, det ska stekas ! ( Men mest på ryggen. ) Jag älskar verkligen sommar ! Ska titta på Coop om dom har några jordgubbar som man kan köpa och smaska i sig ? Då blir det en fulländad sommardag ! Later ..



People

Kom precis hem från Älvskär har legat och glassat i solen där med gänget, har fått en ordentlig bränna, men bara på framsidan av kroppen ! ( Inte snyggt på en fläck ! ) Baksidan av mina ben är jag betydligt vitare än på framsidan, får sig ett litet skratt ! Men det får jag åtgärda imorgon för på samma plats och samma tid ska vi glassa där imorgon ! Finally, kan jag pusta ut angående min praktikplats i trean, har fått praktik på People i Gävle ! Vilken lättnad och jag är så lycklig över det, nästan så att det behöver firas ! Så från och med i augusti finns jag på People varje fredag, så ni är mer än välkomna att boka tid hos mig då ! Kika in på hemsidan: http://www.people23.com/ Den verkar dock inte vara så bra uppdaterad eftersom dom är några fler som jobbar där nu. Ikväll är det Greys Anatomy, jippekayeey!

 


What a feeeling

Jösses vad solen skiner konstant, synd bara att pollen lägger sig som ett gult täcke över allt, vilket betyder att jag nyser oändligt mycket ( mer än vanligt ) och mina ögon kliar ( ser ut som jag supit konstanst dom senaste 18 åren .) Inte allt för vackert ! Mitt bloggande har legat på latsidan över helgen, en liten update: I fredags blev det invigning av sommaren hemma hos Micke med vybiral & pippi och några till, invigningen bestod av kubb, kall cider, och en jäklans massa mygg !! Men vad gör man inte för att få sitta ut en varm kväll ! På lördagen var jag faster på heltid, har kommit in riktigt bra i rollen ( fråga min gobit till brorson colin ) men till svar skulle ni bara få " oj! " eftersom det är standardordet för tillfället !

Tillbaka till " idag ".  Jag och mina töser käkade kinamat vid bryggan efter fyrisån, myste till så det bara tjöt om det ! Sen gick vi till våran älskade frisörshop, och jag förstår att den heter "shop" för fasiken vad det shoppas när vi är där, jag har kurerat mig med grejjer för sommaren nu tex. blekning, vätepreoxid, skumtoning, intensivtoning, shampoo, balsam och inpackning ! Har förträngt vad det kosta .. ( med flit ) men shoppingen tog inte slut där, har beställt saxar även, eftersom vi inte skulle få ha skolans saxar över sommaren och skulle inte få ta hem dom i trean ! Och jag kan inte leva utan mina saxar, så det fanns bara en sak att göra .... Och det var att införskaffa ett par tjusiga saxar för några tusenlappar, får ta från mina sparpengar ! Om en vecka får jag inviga dom, någon som vill vara försökskanin?


RSS 2.0